Tapahtuma-alue

Alue

1. Lipunmyynti 2. Narikka 3. Pääportti 4. Grilli 5. Info 6. Ensiapu 7. WC:t 8. Päälava 9. A-alue Päälava 10. Päälavan ruokamyynti 11. Vesipiste 12. Telttalava 13. A-alue Telttalava 14. Rantaportti

Tapahtuma-alue

Tapahtuma-alue sijaitsee Kerimäen Sirkuskentällä, linja-autoaseman ja Kirkkorannan lähimaastossa. Festivaalikävijöitä  suositellaan parkkeeraamaan autonsa beachvolley-kenttien ja lintutornin väliin sijoittuvalle yleiselle parkkialueelle, sekä Kerimäentien varteen. Parkkitilaan on hyvin tarjolla myös kylällä lyhyen kävelymatkan päässä alueesta.

Puruvesi Popin tapahtuma-alueella ohjelmaa tarjoillaan juhlakansalle kahdelta lavalta. Lipunmyynti, rannekkeenvaihto ja narikka sijoittuvat linja-autoaseman laidalle. Pääsisäänkäynti sijoittuu linja-autoaseman nurkalle ja päälava Sirkuskentän ”kylän” puoleiselle laidalle. Alueelle pääsee kulkemaan rannekkeen tai passin kanssa myös Kirkkorannan suunnalla olevalta portilta. Toisena lavana, ”Telttalavana” toimii Kalastajatilan teltta. Bussit lähtevät Kirkon juurelta, läheltä kahvila Kaivopirttiä, minuutin kävelymatkan päästä tapahtuma-alueesta.

Molempien lavojen edessä on pyörätuolia käyttäville asiakkaille katsomokorokkeet. Alueella on myös esteetön wc. Avustajaa tarvitseville henkilöille avustajan tuominen festivaalille on ilmaista.