Tapahtumaan myydään lippuja molempina päivinä myös portilta! Kapasiteetti on suuri joten kaikki ovat tervetulleita ja lippuja riittää!

 

Tapahtuma on IKÄRAJATON. Anniskelualueet K-18. Liput vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa rannekkeisiin. Rannekkeen avulla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman aikana.

Alle 8-vuotiaat (huoltajan seurassa) ja yli 75-vuotiaat (huom. henkilöllisyystodistus) pääsevät sisään ilmaiseksi. Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan tuominen festivaalille on ilmaista. Ilmaisen rannekkeen saa saapuessa samalta lipunmyyntipisteeltä, jossa suoritetaan ennakkolippujen rannekkeenvaihto. Sitä ei tarvitse siis varata ennakkoon.

Lippujen palautus

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa, eikä niistä saa palautusta tällaisten muutosten johdosta. Ostetuista lipuista palautetaan rahat, mikäli koko tapahtuma peruuntuu.

 

LIPUT

 

35e

PERJANTAI

40€ Ovelta

 

 

 

35e

LAUANTAI

40€ Ovelta

 

 

65e

2 PÄIVÄÄ

(Vain ennakkomyynnissä)

 

 

KEIKUN TOIMISTO

 

Puruvedentie 59, 58200 Kerimäki

Avoinna Ma ja pe klo 10-18 ja Ti-To klo 10-17.

Sopimuksen mukaan myös muut ajat. Huom. lipunmyyntiä hoitavat pääasiassa samassa tilassa toimiva Valokuvaamo Ahti Makkonen, sekä Localhost ry

Maksutavat: käteinen, kortti, Smartum-kulttuuriseteli ja Saldo-kortti

Ei palvelu- tai toimituspalkkioita

 

SAVONLINNAN SOITINKULMA

 

Kirkkokatu 7 57100 Savonlinna

puh 015-515 670 / soitinkulma@soitinkulma

Avoinna Ma-Pe 10-17 / La 9-13

(ei lauantai-aukioloa kesä- ja heinäkuussa)

Maksutavat: käteinen, kortti

Palvelupalkkio 2,5 €

 

 

RUUTITYNNYRI

 

Kauppatie 14 58500 Punkaharju

Avoinna Ma-Pe klo 10-17

Maksutavat: käteinen, Smartum-kulttuuriseteli

Palvelupalkkio 2,5 €

 

 

 

TIKETTI

 

www.tiketti.fi

 

Sähköpostitilaukset Keikun kautta

 

Liput saat vaivattomasti nyt myös Keiku ry:n sähköisen myynnin kautta. Tilaa liput täyttämällä oheinen lomake, niin lähetämme pikimmiten laskun sähköpostiisi. Liput postitetaan, kun suoritus näkyy tilillämme. Postituksesta peritään 2 euron lisämaksu.

Liput on myös mahdollista maksaa sähköisesti ja tulla noutamaan Keiku ry:n Kerimäen toimistolta. Tässä tapauksessa kirjoita toimitusosoite kohtaan ”NOUTO”. Liput saa lunastettua Keikun toimistolta, kun suoritus näkyy yhdistyksen tilillä.

Viimeinen myynti/postituspäivä on pe 13.7. Eli Keikun oma sähköinen myynti päättyy pe 13.7.

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.