Lasten Pop

 

MLL Kerimäen ja Keiku ry:n yhteistyössä toteuttama Lasten Pop viihdyttää pikkuväkeä perheineen kattavalla ohjelmalla lauantaina 21.7.

Festivaalipuitteisiin saapuvat tänä kesänä esiintymään tv:n lastenohjelmista tutut Maltti & Valtti, Käpylehmä-orkesteri, taikuri-jonglööri Samuel Piiroinen sekä räppäri MC Samppa.

 

Viime vuodet ovat olleet Maltti ja Valtti -hahmoille vauhdikkaita. Yleisradion Joulukalenteri 2015 oli

Maltin ja Valtin jouluinen seikkailu, josta kehkeytyi Yleisradion katsotuin joulukalenteri Yle Areenassa

ja Areenan katsotuin ohjelma joulukuussa.

Kesän 2016 saavutuksena Maltti ja Valtti ottivat haltuunsa kesäteatterin ja Suomen 100 vuotta-juhlavuonna 2017 julkaistiin jälleen uusi Maltti ja Valtti -lastenkirja, Maltti ja Valtti liikenteessä. Maltin ja Valtin live-esityksessä käsitellään hahmoille ominaisella fyysisen komiikan keinoilla tärkeitä

asioita, kuten liikenneturvallisuutta, ystävyyttä ja terveellisiä elämäntapoja.

 

Käpylehmä-orkesteri on rakastetun kirjailija Kaarina Helakisan runoutta musisoiva lastenorkesteri. Laulut on sävelletty 1988 ilmestyneen Annan ja Matiaksen laulut -kokoelman teksteihin.

 

Yli kymmenen vuoden esiintymiskokemuksella taikuri-jonglööri Samuel Piiroinen on esiintynyt esimerkiksi lukuisilla syntymäpäivillä, tapahtumissa ja pikkujouluissa ympäri Suomen.

 

Mc Samppa heittää improvisaatioräppiä tutuista ja lasten antamista aiheista - kannattaa jo valmiiksi miettiä että mistähän se Samppa tällä kertaa voisi räpätä!

 

Lasten Pop -pidetään lauantaina klo 10-14 Puruvesi Pop-festivaalialueella.

Lippu 8€ / hlö ja perhelippu 25€.  Vain käteismaksu.

 

AIKATAULU

 

Käpylehmä 10.30

Taikuri 11.00

Maltti ja Valtti klo 12.00

MC Samppa 13.00

 

 

OHEISTAPAHTUMAT

SandalCup –uusi beachfutisturnaus Popin yhteyteen!

 

 

 

 

https://www.sandalcup.com/

OHEIS-

TAPAHTUMAT