LAUANTAI

13 1000x600

JUHA TAPIO

Herkkävireisistä esiintymisistään tunnettu lauluntekijä on ollut radioaalloilla kovaa valuuttaa aina takavuosien hitistään Mitä silmät ei nää (2003) lähtien. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä.Hänen musiikkinsa heijastaa kuulijalle konstailematonta tekotapaansa mietiskelevine teksteineen ja tarttuvine melodioineen.

7 1000x600

NELJÄ RUUSUA

Suomalaisen popmusiikin vankkoihin kulmakiviin lukeutuva Neljä Ruusua on joensuulaislähtöinen suomirockin konkari, jolla on takana 35 vuotta yhteistä taivalta lukuisine hittibiiseineen. Ilkka Alanko, Kode Koistinen, Lade Laakkonen ja Kämy Kämäräinen nousevat Puruvesi Popin lavalle lauantaina 22.7.

9 1000x600

KUNINGASIDEA

Kuningasidea on Helsingin Käpylässä vuonna 2009 silkasta riemusta syntynyt yhtye, jonka veljistö vannoo lavalla reggae ja rap-vaikutteisen musiikin nimeen ja kumartaa vain yleisönsä kuvaa. ’Enemmän duoo ku sooloo’, ’Pohjoisen tuulet’ ja ’Seis maailma’ ovat vain muutamia Kuningasidean menestyskappaleista.

12 1000x600

TREES

Trees on vuonna 2015 perustettu savonlinnalainen folk-poppia soittava yhtye. Yhtyeen uusi materiaali on heidän omien sanojensa mukaan hieman entistä popimpaa vaikka juuret ovat edelleen tukevasti folk-ilmaisussa. Bändin folk-vaikutteinen musiikki kuljettaa kuulijansa rinnallaan niin aurinkoisiin kesäpäiviin kuin syksyisen metsän siimekseenkin. Treesin musiikki on samanaikaisesti kiehtovan vanhanaikaista ollen samalla uutta ja raikasta. Laulujen pohjavireenä kulkee usein melankolisuus, jonka läpi on löydettävissä toive paremmasta huomisesta.

10 1000x600

CC ROCK

CC-Rock on pari vuotta sitten perustettu punkaharjulainen cover-rockbändi.CC Rock vie kuulijansa nostalgiamatkalle 70- ja 80-luvun rockin, popin ja rautalangan parissa. Kaikilla soittajilla on pitkä kokemus erilaisista kokoonpanoista ja musiikkityyleistä. Bändi on saanut hienon vastaanoton keikoilla ja meno on äitynyt välillä suorastaan riehakkaaksi! Kaikki biisit vedetään tyylillä, ammattitaidolla ja tietenkin asiaan kuuluvilla tuhdeilla soundeilla, eli kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, kun lavalla rokkaa CC-Rock!!

8 1000x600

EERO ALANKO JA OTTAWAT

Eero Alanko & Ottawat, Savonlinnan uusi ja erilaisin cover-bändi, jonka rock-musiikilla kyllästetty keikkasetti ei jätä ketään kylmäksi. EAO on Savonlinnassa vuonna 2015 perustettu, musiikkipiireissä pitkään pyörineiden ja erilaisten persoonien sulatusuuni, joka myös biisivalinnoissa sekä sovituksissa näkyy ja kuuluu. Timanttista junttausta, genreen katsomatta. Jos biisi on hyvä, se on hyvä, mutta EAO tekee siitä vielä vähän paremman. Alkuperäistä kunnioittaen, rakkaudesta lajiin, omaan tyyliin. Eero Alangon syvä tulkinta esimerkiksi jopa paikoitellen HIMiltä kuulostavassa Juha Tapion ”Jotain Niin Oikeaa” biisistä, Eppu Normaalin ”Haistakoon Veen” vanhankoulukunnan punkrokista sekä Apulannan niin riipaisevan kauniin ”Aamenen” jälkeen bändillä on takataskussa myös omia biisejä. Bändin fraasia käyttäen : Me tehään jotai niin oikeaa ja muut saa haistaa veen, koska kaikki päättyy kuitenkin aameneen”.

11 1000x600

LVP

LVP on perustettu vuoden 2016 alkupuolella. Tämän nelihenkisen bändin miehistö tahkoaa englannin kielistä rockia. Kaikki bändin jäsenet ovat kotoisin Savonlinna - Kerimäki-akselilta, joskin nyt osa on levittäytynyt mm. Kuopioon ja Helsinkiin. Yhtyeeseen kokoonpanoon kuuluvat Max Behm (laulu, kitara), Samu Koponen (basso), Olli Hartikainen (kitara) ja Antti Männistö (rummut).