PERJANTAI

3 1000x600

ANSSI KELA

Anssi Kela on suomalainen muusikko, laulaja-lauluntekijä. Vuonna 2017 hän juhlii 30-vuotiasta artistiuraansa. "Osa lauluistani tulee elävästä elämästä ja osa päänsisäiseltä pururadalta. Kyseessä on klassinen cocktail faktaa ja fiktiota!" Anssi Kelan live-esiintymiset ovat erittäin vakuuttavia ja mukaansatempaavia.

1 1000x600

HAPPORADIO

Happoradio on vuonna 2001 perustettu suomirockyhtye. Yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen hitillään ’Pois Kalliosta’. Kappale löytyy yhtyeen ensimmäiseltä, vuonna 2003 julkaistulta albumilta. Tämän jälkeen yhtye on julkaissut 6 albumia lisää ja valloittanut yleisöään mm. hiteillä ’Che Guevara’, ’Pelastaja’ ja ”Valopallo”. Happoradion tuorein albumi ’Kauniin kääntöpiiri’ julkaistiin tämän vuoden tammikuussa.

2 1000x600

RECKLESS LOVE

The night is on fire: lavalle nousee iloisen metallimusiikin lähettiläs Reckless Love. Yhtye on nykyisellä kokoonpanollaan valloittanut maailmaa vuodesta 2009 lähtien. Yhtye yhdistää tuotannossaan rokkia ja poppia värikkäästi ja energisesti tulkiten.

4 1000x600

DREAMFERNO

Dreamferno on juvalais-savonlinnalainen nelihenkinen kokoonpano. Bändi on noussut vuoden 2007 paikkeilla, toisen hajonneen bändin tuhkista. Monien muutosten ja vastoinkäymisten jälkeen Dreamferno on järjestäytynyt uudelleen vuoden 2015 alussa vahvempana kuin koskaan. Enni Rautiainen, Samuli Rimmi, Juha Pärnänen ja Tomi Katajala valloittavat yleisönsä sinfonista metallia naisvetoisesti tulkiten.

6 1000x600

PUNAINEN KÄÄPIÖ

Punainen Kääpiö on nelihenkinen progehtavaa rockia suomeksi esittävä bändi. Biisit kertovat elämästä ja ihmissuhteista. Kokoonpano on ollut kasassa kolme vuotta. Treenikämppä löytyy Punkaharjulta ja soittajat tulevat Punkaharjulta, Kerimäeltä ja Savonlinnasta. Punaisen kääpiön laulusta ja koskettimista vastaa Tiina Mänty-Holopainen, kitaraa soittaa Arttu Soininen, basso Jari Tynkkysellä ja rummuissa Tero Tirronen.

5 1000x600

LOWLIFE HERO

Lowlife Hero on vuonna 2012 Lappeenrannassa perustettu popahtava skatepunk-trio. Perustamisen jälkeen bändi on tehnyt noin 30 keikkaa ja käynyt myös muualla euroopassa soittamassa. Yhtye on julkaissut muutaman omakustanne EP:n. Bändin kappaleet ovat nopeita ja melodisia. Vaikutteet tulevatkin pääosin 90-luvun skatepunkista sekä uudemmasta melodisesta hardcoresta.